Is there a mismatch between the ordering of output, or the

Everything about quantification of recurrence plots.

Is there a mismatch between the ordering of output, or the

Postby albernathy0 » Sun Jul 1, 2012 17:38

Hi Dr. Marwan,

I am confused by the ordering of the output of the CRQA toolbox.

My confusions:

1) In the GUI, T1 becomes RTE when "apply" is clicked. The value when "stored" is outputed to Y(:,9), which the manual states is T1. Why then does T1 become renamed to RTE in the GUI? Is this a software mistake?

2) The T2 value displayed in the GUI, when outputted, is placed in Y(:,11), which the manual states is RTE [not T2]. Comparing the GUI with the "stored" output, T2 has discrepant values.

3) When I calculate the RPDE of my time series using the RPDE function with the same parameters as in the GUI, I get discrepant entropy values. Shouldn't the RPDE be similar to Y(:,11)? And Y(:,11) is the T2 value (not the RTE value)!

So is there a mismatch between the ordering of output, or the GUI display?

Thank you greatly,
Alex Wong
albernathy0
Junior
 
Posts: 2
Joined: Sun Jul 1, 2012 17:25

Re: Is there a mismatch between the ordering of output, or t

Postby Norbert » Mon Aug 13, 2012 16:09

Hi Alex,

thank you very much for this bug report. I will have check. Perhaps it is a bug in the code.

Best regards
Norbert
User avatar
Norbert
Expert
 
Posts: 173
Joined: Wed Jan 4, 2006 11:03
Location: Potsdam Institute for Climate Impact Research, Germany


Return to Quantification

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron